

2024 English Language Arts Standards Review ELA Standards Development Committee (SDC) Follow-up Meeting 1/13/2025, 4:00 - 7:00 pm CT

https://bit.ly/4aqCXHH

Time (All times in CT)	Торіс	Lead
4:00-4:15 pm (15 mins)	Welcome & Logistics	Breanna Sommers SBE
4:15-4:45 pm (30 mins)	Foundational Literacy & Appendix	K-5 Chair
4:45-5:25 pm (40 mins)	Overall & Strand Introductions	K-5 Chair
5:25-5:55 pm (30 mins)	Appendix	9-12 Chair
5:55-6:15 pm (20 mins)	Glossary	9-12 Chair
6:15-6:35 pm (20 mins)	References	9-12 Chair
6:35-6:50 pm (15 mins)	Summary	9-12 Chair
6:50-7:00 pm (10 mins)	Closing	Breanna Sommers SBE

Note: This is a working meeting. As a result, scheduling is subject to change based on discussion and other factors.